Tuesday, 20 September 2011

Malk De Koijn - Toback to the Fromtime

For ikke ret længe siden, ville enhver kender af Malk De Koijn have sagt, at det løb var kørt. Det var et smukt løb, især Sneglzilla, men gruppen var opløst og der kom ikke mere fra dem.

Men så var der lige en optræden på Roskilde, hvor der blev sagt "hov, det var da vist et nyt track", og kimen var lagt. Var der nyt på vej? Havde dansk raps skøreste og mest bizarre, men også måske mest originale og ikke mindst geniale gruppe gang i noget nyt?

Det havde de, og "Toback to the Fromtime" er resultatet. Smuk vinyludgivelse, der dog kommer med kode så man kan downloade musikken digitalt.

Har det så været ventetiden værd? Vi kommer lidt omkring på denne udgivelse. Der er funky og friske beats, chill-out tracks og lidt midt i mellem. Men lyrikken er lige som man husker den. Banal, intelligent, genial, såmænd!

Jeg kunne gå i detaljer om hvert track, men kendere og elskere af de gamle Malk udgivelser kan roligt erhverve denne udgivelse. Nye fans kan begynde her og glæde sig over et gyldent bagkatalog, der kan nydes efter dette album.

Og hey, DJ Jan er tilbage!

-Jacob

No comments: