Friday 27 June 2008

Kvinder i tv-serier

Jeg sidder her og ser en tv-serie fra DVD og pludselig slår noget mig: Hvordan kan det være at praktisk talt alle kvinder i amerikanske serier er attraktive?

Ja ja, jeg ved det godt, der er noget smukt i alle, men jeg har ret. Om det er hovedpersonen, bipersoner eller (især) ofre for mord, så er de absolut alle kønne og attraktive. Hvor fuggin’ irriterende (ja det er med vilje jeg stavede det sådan).

Og forresten vil jeg lige tilføje, at det fortrinsvist er de amerikanske serier der er synderne.

-Jacob

7 comments:

Anne O'Manne said...

Der findes simpelthen ikke grimme mennesker i USA.
Det var du måske ikke klar over?

Jacob said...

Nå! Okay, så har jeg ikke flere spørgsmål :-)

Anonymous said...

Det passer ikke helt, nu er jeg dog ikke blandt de kønne af slagsen, eller amerikaner for den sags skyld, men jeg har set mindre kønne eksempler :)

Anonymous said...

De føre Feks. statestikken over alle dem som er fede....


- og dem er der en del af.

Jacob said...

Big is beautiful - Sagde Amin Jensen

Cueshop.dk said...

they keep you shaded in the summer and warm in the winter :)

best wishes nemtogrent.dk

Anonymous said...

To access some of our earliest European mask we need to visit France. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Bags[/url] He gets his chance when a cruel animal handler is attacked by an escaped circus ape and taken to Adrian's home for treatment. [url=http://www.goosecoatsale.ca]http://www.goosecoatsale.ca[/url] Bskbayexw
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora bracelet charms[/url] Wjsbwrjke [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose jacket sale[/url] ltfecbisr